szerző:
hvg.hu

Nem sérült meg senki.

A XIII. kerületben a Tüzér utcában egy bontás alatt álló ház fala a tervezettnél hamarabb kidőlt, ezért ráomlott az ott parkoló autókra – írja a 444.hu, amely képeket is közöl az esetről.

Az oldal szerint nem sérült meg senki.

A rendőrség az ügyben azt közölte, hogy délelőtt 11 óra körül eddig tisztázatlan körülmények között dőlt az utcára egy bontásra ítélt épület fala Budapest a Tüzér utcában, de megerősítették, hogy az omlás során senki nem sérült meg, azonban a parkoló járművek rongálódtak.

A rendőrök a helyreállítás időtartamára lezárták a Tüzér utcát a Lőportár utca és a Lévai utca közötti szakaszon, a forgalmat a környező utcákba terelik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!