szerző:
hvg.hu

Navracsics Tibor szerint nincs olyan, hogy Soros-terv – természetesen Orbán ezt is jobban tudja.

"Én tudom jól. Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre. Azaz Navracsics Tibor téved"

– nyilatkozta hétfőn az atv.hu-nak Orbán Viktor. Mint ismert, Navracsics Tibor uniós biztos nemrég azt mondta, hogy "a Soros-terv mint ilyen nem szerepel a bizottság munkatervében. És amikor a migrációs politikai lépéseket a bizottság teszi, akkor ezt a saját logikája mentén teszi".

Az atv.hu felidézi, hogy vasárnap Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a közrádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta: Navracsicsnak kell legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!