szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ezt a meccset nem nagykörúti ünneplés, hanem füttykoncert követte. Most látni, hogyan tiltakoztak a válogatott játéka miatt a leghűségesebbek is.

Mivel nagy nehezen mégiscsak nyert a magyar válogatott a feröeriek ellen (1-0), a meccs után a koronás címeresek oda akartak menni a kapu mögötti szurkolói táborhoz, hogy megköszönjék a támogatást. Dzsudzsák Balázs kapitányként vezette volna a többieket, de ők csak tébláboltak. Most előkerült egy videó, ahogy a szurkolók szemszögéből látszott az esemény.

Sokáig nem próbálkoztak a válogatott tagjai, és elfordultak a csapat leghűségesebb szurkolóitól. Azok közben azt üvöltötték, milyen gyenge a nemzeti tizenegy.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!