szerző:
hvg.hu

Egy igazán jó vezető – ezzel a szöveggel tettek fel videót az akcióról Orbán Viktor Facebook-oldalára.

Nyíregyházára látogatott szerda reggel Orbán Viktor, hogy felavassa a Révész-Nyírlog Kft. új logisztikai központját. És ha már ott volt, kipróbálta, milyen egy kamion volánjánál ülni.

Ám nem ő, hanem Révész Bálint vezetett, akinek a cégcsoportjához tartozó cég – amint azt korábban megírtuk – nettó 7,8 milliárd forintból valósította meg az új beruházást. Az alapkőletételnél Kozák Attila projektfelelős azt mondta, hogy a társaság forrásként és különböző adókedvezményekkel együtt nagyságrendileg körülbelül 1,5 milliárd forint támogatást kap a kormánytól.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!