szerző:
hvg.hu

Felrobbantották a cukiságbombát a Pesti Központi Kerületi Bíróságon: a szervezet meghirdette a kedvencek napját október 9-re. Noha a bíróságokra nem lehet állatot bevinni, értesüléseink szerint a látogatóktól elzárt területre most mégis bevihettek az igazságszolgáltatás robotosai 13 kutyát, 1 nyulat, 1 tengerimalacot. A "kedvencek szépe" verseny végeredményéről nem kaptunk információt, és a PKKB honlapja sem segített ki bennünket. A táp/játék adománygyűjtés kedvezményezettje pedig az Ebremény kutyavédő szervezet volt.

A plakátot érdemes szemrevételezni a kimunkálás minőségét tekintve is, egy falusi kozmetikai szalon is megirigyelhetné a vizuális igényességet.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!