szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tíz nap múlva indul a Mérce.hu, a blogból indult portál – jelentette be a csapat az eddigi felületén.

Mégis, kinek az érdeke, ki pénzeli ezt? Akinek minden induló sajtótermékről ez jut eszébe, annak annyit tudunk leírni, hogy a Mérce az elmúlt időben eladott több mint 5000 portáljegyet. Ezzel bő 5 millió forint gyűlt össze támogatásotokból. Az eddig blogot működtető csapat köszöni 1300 ember pénzügyi segítségét, azt írják, meg is vannak hatódva.

A Mérce szerkesztői azt írják: kemény nyár van mögöttük. Bízva a segítségben korábban elkezdték az új portál arculatát és a megújuló szerkesztőségi működés tervezését. Október 22-én, vasárnap indulnak, bár akkorra nem készül még el minden fejlesztés, és november végéig kell várniuk, míg a csapat is teljes létszámban rendelkezésre áll.

"Október 23 eseményeit már az új, élesített portálon szeretnénk Nektek közvetíteni, végig a nap folyamán, az eddig megszokott színvonalon. Persze ez egy új műfaj lesz számunkra is, eddig nem írtunk híreket, és bele kell majd rázódnunk, biztos fogunk hibázni is. De azt reméljük, hogy ezek a hibák eltörpülnek majd azokhoz az eredményekhez és sikerekhez képest, amit a merce.hu, a ti segítségetekkel összerakott, új magyar hírportál el fog érni!" – hirdetik magukat a mércések.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!