szerző:
hvg.hu

Meglepően kellemes, enyhe idő ígérkezik továbbra is. Eső nem várható, és bőven 20 fok felett alakul jó pár napig még nappali csúcshőmérséklet.

Pénteken az ország nagy részén ismét több órára kisüt a nap, eső nem valószínű, a szél viszont megélénkül, helyenként meg is erősödik. 16 és 22 fok között alakul a nappali csúcs.

Szombaton hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Napközben sok lesz a napsütés és csak helyenként élénkülhet meg a szél. A hajnali 3, 9 fokról újra 16, 21 fokig melegszik fel a levegő.

Vasárnap ugyancsak nagyrészt derült, napos időre számíthatunk, eső nélkül, 16, 21 fokos csúcshőmérséklettel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő hét első felében is marad a kellemes, száraz idő, 20 fok feletti csúcshőmérséklettel.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!