szerző:
hvg.hu

Este cáfolta az iskolafenntartó, hogy egy ceglédi iskolában nincs matek- és angoltanár.

Az ATV úgy tudja, az egyik ceglédi középiskolában idén még nem volt matek- és angolóra, mert nincs tanár. Az érintett iskola és a tankerület nem volt hajlandó nyilatkozni, de nem cáfolták a hírt. A tévé reggeli műsorában Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke azt mondta, ő is hallott erről az esetről, ami nem egyedi. Azt mondta, van egy olyan Nógrád megyei iskola, ahonnan hat hét alatt négy informatikatanár is távozott, mert közalkalmazottakként még a pedagógusfizetésnél is kevesebbet kapnak.

A Klebelsberg Központ este kiadott egy közleményt, amely szerint nincs ellátatlan óra a Ceglédi Tankerületi Központhoz tartozó középiskolában, minden tárgyat szaktanár tart.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!