szerző:
hvg.hu

A péntek reggeli csúcsban megadta magát a fővárosi tömegközlekedés.

Áramellátási hiba miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Jászai Mari tér és és a dél-budai végállomások között, vagyis majdnem a teljes vonalon, a Móricz Zsigmond körtér és a Fehérvári út között. A 83-as trolibusz helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik.

Ezen kívül az M1-es metró az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem közlekedik, a BKK a 105-ös autóbuszt ajánlja. A 47-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér M és a Deák Ferenc tér M között a 9-es autóbusszal, illetve az M4-es metróval lehet utazni.

Végül a 74-es trolibusz a Csáktornya park és a Zugló vasútállomás (Hermina út) között közlekedik. A Zugló vasútállomás (Hermina út) és a Károly körút (Astoria) között pótlóbusz jár.

Frissítés, 8:42

Újra teljes vonalán jár a 4-es, 6-os villamos és a kisföldalatti. Szintén ismét teljes vonalán jár a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 74-es és a 83-as trolibusz is. És újra megáll a Batthyány téren a 2-es metró is, amely a mozgólépcső hibája miatt korábban csak áthaladt az állomáson.

(BKK / Facebook)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!