szerző:
hvg.hu

A Nemzeti Nyomozó Iroda korrupció és gazdasági bűnözés elleni főosztálya még 2016-ban kezdte vizsgálni az üzletember érdekeltségeit.

A Magyar Idők pedig most azt írja, hogy december 11-ig hosszabbította meg a Legfőbb Ügyészség az NNI-s vizsgálatok határidejét.

Az iroda a Magyar Posta Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. között létrejött részvény-adásvételi szerződést, az FHB Jelzálogbank kötvénykibocsátását, a Magyar Posta tulajdonában álló gazdasági társaságok értékesítését, valamint a takarékszövetkezeti rendszer integrációja során kötött egyes szolgáltatási szerződéseket kezdte vizsgálni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!