szerző:
hvg.hu

Ha Pozsony, akkor pozsonyi kifli!

– jelentkezett be péntek délelőtt Facebook-oldalán Orbán Viktor, aki mellesleg a kettős termékminőség gyakorlatának megszüntetéséről tárgyal a városban uniós kollégáival.

Elképzelhető, hogy a HACCP-elvekre láthatóan fittyet hányó miniszterelnök a mai péntek 13-ára is utalni akart a mákos patkóval.

A képéhez mindenesetre számos berzenkedő hozzászólás érkezett: a durvábbak egyenesen bunkóságnak nevezték a látottakat, a finobbak csak azt hánytorgatták fel, hogy legalább egy szalvétát alátehetett volna.

Mi innen a szerkesztőségből csak aggódva várjuk a párizsi látogatását…

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!