szerző:
hvg.hu

Ha Pozsony, akkor pozsonyi kifli!

– jelentkezett be péntek délelőtt Facebook-oldalán Orbán Viktor, aki mellesleg a kettős termékminőség gyakorlatának megszüntetéséről tárgyal a városban uniós kollégáival.

Elképzelhető, hogy a HACCP-elvekre láthatóan fittyet hányó miniszterelnök a mai péntek 13-ára is utalni akart a mákos patkóval.

A képéhez mindenesetre számos berzenkedő hozzászólás érkezett: a durvábbak egyenesen bunkóságnak nevezték a látottakat, a finobbak csak azt hánytorgatták fel, hogy legalább egy szalvétát alátehetett volna.

Mi innen a szerkesztőségből csak aggódva várjuk a párizsi látogatását…

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!