szerző:
hvg.hu

A Fidesz és az MSZP frakcióvezetője az RTL Klubon, Baló György műsorában vitázott, Gulyás Sorossal kapcsolatban tett egy érdekes kijelentést. Azért Tóth Bertalan szocialista politikus is többször csúsztatott, de ki emlékszik már, mi volt 15 éve.

Erőtlenül indult a vitának Tóth Bertalan, a szocialisták frakcióvezetője, inkább Baló György műsorvezető vitte a prímet, majd Tóth belendült és megsorozta Gulyást, mire a fideszes frakcióvezető a Soros-tervről azt mondta:

"Nem az az ügy lényege, hogy mi az, amit Soros György pontosan leírt, hanem az ügy lényege, hogy hogyan állunk a bevándorláshoz."

Baló György 11 perc után függesztette fel a Soros-tervről és a migrációról szóló vitát, ahol azért Tóth is vétett, mikor nem korrigálta Gulyást a tévesen idézett szocialista álláspontnál. Majd jött a számháború a nyugdíjasokról, ahol Tóth csúsztatott arról, milyen típusú emelést adott 2002-ben Medgyessy Péter, de a "kiváló memóriájú" Gulyás is tévesen idézhetett egy alkotmánybírósági döntést.

Számháborúztak az oktatásrra, egészségügyre és szociális területre költött összegeknél, Gulyás egy fontos pontnál bólintott. Papírok nélkül, agresszivitás nélkül vitáztak, néha azért egymás szavába vágtak. Gulyást Tóth hívta ki, mindenki megjelölhetett számára fontos területeket.

Részletes beszámolónak ide kattintva éri el.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!