szerző:
hvg.hu

A Fidesz és az MSZP frakcióvezetője az RTL Klubon, Baló György műsorában vitázott, Gulyás Sorossal kapcsolatban tett egy érdekes kijelentést. Azért Tóth Bertalan szocialista politikus is többször csúsztatott, de ki emlékszik már, mi volt 15 éve.

Erőtlenül indult a vitának Tóth Bertalan, a szocialisták frakcióvezetője, inkább Baló György műsorvezető vitte a prímet, majd Tóth belendült és megsorozta Gulyást, mire a fideszes frakcióvezető a Soros-tervről azt mondta:

"Nem az az ügy lényege, hogy mi az, amit Soros György pontosan leírt, hanem az ügy lényege, hogy hogyan állunk a bevándorláshoz."

Baló György 11 perc után függesztette fel a Soros-tervről és a migrációról szóló vitát, ahol azért Tóth is vétett, mikor nem korrigálta Gulyást a tévesen idézett szocialista álláspontnál. Majd jött a számháború a nyugdíjasokról, ahol Tóth csúsztatott arról, milyen típusú emelést adott 2002-ben Medgyessy Péter, de a "kiváló memóriájú" Gulyás is tévesen idézhetett egy alkotmánybírósági döntést.

Számháborúztak az oktatásrra, egészségügyre és szociális területre költött összegeknél, Gulyás egy fontos pontnál bólintott. Papírok nélkül, agresszivitás nélkül vitáztak, néha azért egymás szavába vágtak. Gulyást Tóth hívta ki, mindenki megjelölhetett számára fontos területeket.

Részletes beszámolónak ide kattintva éri el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!