szerző:
hvg.hu

Kacagó smiley-k kíséretében osztott meg egy erősen vitatható viccet hivatalos Facebook-oldalán kedden Újpest fideszes polgármestere.

A Wintermantel Zsolt posztjához érkezett hozzászólások önmagukért beszélnek.

„Gratulálok polgármester úr az újabb, szinten aluli megnyilvánulásához”, „Egy ember megverését nem igazán tartom humoros dolognak”, „Polgi, ez nem volt vicces” – írták azok, akik nem voltak elragadtatva a polgármester humorától.

És persze kopogtak a billentyűk a lelkes támogatók ujjai alatt is. „Nagy vagy, polgi, imádom hogy ilyen humorod van”, „Teljesen jó vicc, hatalmas, a sátán hírportáljának egyik munkatársa így járt”, „Ezen besírtam, polgi úr” – lelkendeztek a feltételen hívek.

©

Wintermantel Zsolt a kommentek között is beszállt a mókába. Megmagyarázta például, miért csak ebben a formában volt vicc a vicc. Szerinte az Index itt nem politikai kérdés, hanem pont a poén lényege. Ha a Pestisrácok lett volna, nem lehetne ezt a poént összerakni – világosította fel a méltatlankodókat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!