szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lázár János vizsgálatot indított, és már hullanak is az első fejek a mutyigyanús ingatlanüggyel indult Feneketlen tavi ingatlanberuházás miatt.

Kedden a vizsgálatról adtunk hírt, ma már fejek is hullottak a fővárosi Feneketlen tó mellett ingatlanberuházás ügyében. Az ingatlan eredetileg az államé volt, de mutyigyanús körülmények közt került át egy céghez, ami aztán továbbadta az ingatlanfejlesztőnek. Ők most hatalmas lakóparkot építenének a csendes, fás területre, ami miatt a környékbeli lakók tiltakoznak, petíciót is kiadtak.

Az ügyet kirobbantó Heti Válasz most arról számol be, a vizsgálat nyomán eltávolították azokat a felső vezetőket a telket átadó állami EMI Kft. éléről, akik érintettek lehetnek az ügyben.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!