szerző:
hvg.hu

Egy férfi a hétvégi házában tartott fogva egy napig egy nőt a szombathelyi parkerdőben. Többször megverte és a telefonját is összetörte.

Vádat emelt az ügyészség a férfi ellen, aki egy napig fogva tartott egy nőt a szombathelyi parkerdőben lévő hétvégi házban – közölték szerdán.

A férfi részeg volt, így vitte autóval a nőt tavaly november közepén a telkére.

Áldozata hiába tiltakozott, a hajánál fogva ráncigálta be a házba, és nem engedte ki onnan.

Bent a fogva tartás ideje alatt többször megrúgta, megütötte és életveszélyesen megfenyegette a nőt, a telefonját is összetörte és szétverte a ház berendezését.

A nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a veréstől.

„A rendőrség közbeavatkozása szakította meg a bűncselekmény elkövetését” – így fogalmaz az ügyészség, de azt nem tudni, ki értesítette végül a rendőröket.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta a férfival szemben személyi szabadság megsértése miatt, amit sanyargatással követett el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!