szerző:
hvg.hu

Egy márciusban Győrben eltűnt fiú testét találhatták meg a vízből kihúzott kocsiban - írta a Kisalföld.

Szerdán délelőtt érkezett lakossági bejelentés a rendőrségre arról, hogy a Mosoni-Duna győri szakaszán egy elmerült jármű látható - közölte a Kisalföld.

Az autó kiemelésekor a járműben egy holttestet találtak, a rendőrség vizsgálja az autó elmerülésének és a haláleset bekövetkezésének körülményeit.

A lap úgy értesült, hogy egy márciusban Győrben eltűnt fiú testét találták meg az elsüllyedt autóban.

A Kisalföldnek az eltűnt egyetemist édesanyja korábban azt mondta, fia szombaton buliba készült, előtte az albérletében három váltás ruhát kimosott, megfőzte a vasárnapi ebédjét, tehát semmi jelét nem adta annak, hogy ne menne vissza az otthonába.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!