szerző:
hvg.hu

A MÁV-Start úgy fogalmaz, hogy műszaki okok miatt zárták le a pénztárcsarnokot.

Életveszélyes omlás miatt zárták le a Nyugati pályaudvar pénztárcsarnokát csütörtök este fél héttől – írja az Indóház.hu.

A közlekedési portál szerint a MÁV-Start közleményében „kellően tompított hivatalos megfogalmazással” éltek, mert ott azt írták, hogy műszaki okok miatt zárták le a csarnokot ideiglenesen.

A vasúttársaság azt javasolja az utasoknak: vegyenek jegyet interneten, vagy pedig használják a pályaudvaron található jegyautomatákat.

Azt nem tudni, mekkora mértékű volt az omlás, illetve ha valóban ideiglenesen zárták le a csarnokot, mikor nyithatják meg újra.

A MÁV később azt közölte, hogy csütörtök este fél kilenctől újranyitották a csarnokot. A Fonódó blog fotókat is muatott a helyszínről.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!