szerző:
hvg.hu

80 ezer forintot raboltak, majd egy sörözőben bukkantak rájuk.

Debrecenben, a Bartók Béla utcában támadott meg két fiatal férfi egy idős balmazújvárosi férfit csütörtökön délután. A 83 éves sértett elmondta, hogy a férfiak követhették őt, majd minden előzetes szóváltás nélkül fellökték, és elvették a pénztárcáját, amelyben 80 ezer forint volt, majd elmenekültek.

A rendőrök másfél órán belül azonosították a két feltételezett tettest, akiket végül a Külsővásár téri autóbusz-pályaudvar mellett lévő egyik sörözőben elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak.

A rendőrök a gyanúsítottaknál megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénz egy részét, a szintén balmazújvárosi 19 éves J. Ádámot és a 18 éves N. Lajost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a balmazújvárosi lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást – írja a Police.hu.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!