Windisch Judit
Windisch Judit
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Jellemzően nem zavartatja magát a kormány, hogy az általa ismertetett és nemzeti konzultációra bocsátott kérdések, állítások tételesen cáfolhatók, de azért néha tetten érhető, hogy néhányan megtartották integritásukat vagy józan eszüket. Az elmúlt hetekben három ilyen megnyilvánulást találtunk.

  • Lázár János miniszter a kormányinfón is visszafogottan Soros-tervezik, az éves bizottsági meghallgatásán viszont egyszer sem ejtette ki Soros György nevét. Az Index kérdésére, hogy ez hogy fordulhatott elő, a profin kommunikáló Lázár azt mondta: "Biztos csak véletlen lehetett."
  • Gulyás Gergely Fidesz-frakcióvezető az RTL Klubon a Tóth Bertalannal rendezett vitában Baló György keresztkérdéseire azt mondta, "nem az az ügy lényege, hogy mit írt le pontosan Soros György, hanem hogy hogyan állunk a bevándorláshoz". A vita későbbi pontján egyenesen úgy fogalmazott: "ezeket mind Soros írta, aztán mérsékelte a véleményét".
  • Pintér Sándor belügyminiszter legzseniálisabb húzása volt úgy végigbeszélni egy nemzeti konzultációs fórumot, hogy ott egyetlen egyszer sem ejtette ki, hogy Soros-terv. Később erre rá is kérdezett egy újságíró, mire a miniszter azt mondta: ő a tényekről beszélt, a hallgatóság úgyis tudja, kiről van szó.

Remélhetőleg ezek az elhajlások nem zavarják meg a Soros-terv veszélyeire fogékonyak gondolkodását.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!