szerző:
hvg.hu

Tarlós István budapesti főpolgármester szerint elődjének, Demszky Gábornak aggasztó az állapota – derült ki a városvezető Magyar Időknek adott interjújából.

"Vannak, akik Demszky jogi felelősségre vonását reklamálják. Én inkább súlyos mentális problémára gyanakszom" – mondta Tarlós István a Magyar Időknek.

Szerinte mindenki eltűnődik, amikor elődje olyanokat állít, hogy ő négyezer projektet produkált a fővárosban, hogy a 4-es metróról szóló OLAF-jelentés nulla, illetve mintha az unió ellenőrző szervét Orbán Viktor kézivezérelné.

"Amit komolyan vehető projektnek lehet nevezni, abból talán negyvenet sem csinált a húsz év alatt. Ez megint a lelki-szellemi állapotáról tanúskodik" – tette hozzá Tarlós István.

A főpolgármester szerint elődje állapota aggasztó. "Nem haragszom rá, inkább sajnálom" – közölte.

Demszky Gábor korábban üzbég fejfedőben látta vendégül a Hír TV stábját a horvátországi nyaralójában, ahol fügét szüretel és olívát dunsztol.  

Ebben a műsorban beszélt többek között arról is, hogy a 4-es metró ügyét vizsgáló OLAF nem számít, mert a jelentéseikben "összevissza irogálnak", "baromságokat". 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!