szerző:
hvg.hu

Igen, kitalálta.

Buszokkal vitték a nézők nagy részét Orbán Viktor ünnepi beszédére, a járművek az Oktogon környékén parkolnak – jelezte tudósítónk. A buszok között több olyan is volt, amelyet egyébként sportcsapatok használnak, a felcsúti Puskás Akadémia mellett a dunaújvárosi női kézilabdacsapat járművét látták a parkolóban.

©
©

A felcsúti buszt lefényképezték már március 15-én is Orbán beszéde előtt az egyik szomszéd utcában, akkor még a Mezőkövesd csapatbuszával is találkoztak a látogatók.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!