szerző:
hvg.hu

Még egy kisebb katasztrófa sem lehet akadály a megye II.-es magyar futballéletben – csak a nézők legyenek elég élelmesek.

Elképesztő dolog történt a vasárnapi Szeremle–Borota megye II-es meccsen, a hatalmas szélviharban megrendezett meccsen ugyanis a 75-80. percben a kapu mögött a pályára döntött a szél egy fát. Ekkor a Borota 4-2-re vezetetett, áll a sugopart.hu cikkében.

Személyi sérülés nem történt, de, mivel az egyik néző véletlen épp egy motoros fűrésszel ment meccsre, sikerült a ledőlt fát is tíz perc alatt felaprítani, és a csapatok és a technikai személyzet segítségével folytatódhatott a találkozó. Amit végül 6-3-ra nyert a Borota, "amely így továbbra is negyedik a tabellán, és zárkózott a dobogósokra, hiszen a Sükösd és a Dusnok is pontokat vesztett".

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!