szerző:
hvg.hu

A párt passzivistájának nyílt levele.

Mint arról tegnap beszámoltunk, hat rendőr igazoltatta a Kétfarkú Kutya Párt kaposvári önkéntesét (pártzsargonban: passzivistáját). A rendőrök később megfenyegették az Együtt helyszínen videózó politikusát is.

Az incidensről nemrég az MKKP kaposvári embere, Tóth barnabás nyílt levelet adott ki, amelyet a szervezet megosztott a Facebookon. Ezt írják: „mindenkitől elnézést kérünk, de ez most kivételesen nem a viccelődésről szól. Ezt most tényleg csak azok olvassák el, akik erős idegrendszerrel rendelkeznek. Ígérjük, hogy több ilyen nem lesz. Köszönjük”.

Tóth Barnabás közleményét itt tekinthetik meg, azért nem idézzük szó szerint, mert tele van helyesírási hibával.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!