szerző:
hvg.hu

Négy új játékos viszont ott lesz.

A 444 szúrta ki, hogy a Carpathian Brigade nevű, magát a „Magyar Válogatott szurkolói csoportjaként” aposztrofáló ultracsoport nem vesz részt a magyar válogatott idei utolsó fellépésén, a Costa Rica elleni barátságos mérkőzésen.

Mindezt a válogatott ez évi teljesítményével indokolják, mert ez szerintük a „a magyar futballtörténelem egyik legszégyenteljesebb, legmegalázóbb éve volt”. Ezért – mint írják – a keddi meccsen csoportjuk nem lesz jelen a stadionban, nem lengenek a zászlók, nem szólnak a dalok.

Ismeretes, a válogatott idén Andorrától és Luxemburgtól is kikapott, a Vb-selejtező csoportjában pedig jócskán lemaradva a továbbjutóktól, harmadik helyen zárt.

Eközben Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány négy új játékost hívott be a keretbe. A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldalának tájékoztatása szerint Litauszki Róbert, Nagy Dániel (mindkettő Újpest), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia) és Varga József (Videoton) is készülhet a közép-amerikai – Vb-résztvevő – ország csapata ellen.

A magyar válogatott kedden, 20.15-től a Groupama Arénában köszön el a 2017-es évtől.

 

Hont: Na, ugye

Ne sírj, Balázs! Ezért nem érdemes. Vélemény.