szerző:
hvg.hu

Hajnalban igazi hózáport vettek fel a Bakonyban.

Havazást észleltek az Időkép kamerái a Kékes után a Bakonyban és a Börzsönyben is – írja a meteorológiai oldal.

A Kékesen már október végén is havazott, most az oldalon azt írják, ott ugyan 3 fok volt, de vasárnap kora délután itt is hullott a hó. A hegyen egyébként december 3-án tartják a hivatalos "télnyitót".

A Bakonyban a Hajag-tetőn elhelyezett webkamera hétfőn hajnalban azonban igazi hózáport rögzített:

Ugyanitt hétfőn délután is havazott, és ahogy a kamera felvételén látszik, köd is volt:

Az Időkép beszámolója szerint a Kőszegi-hegység 700 m fölötti részein is havazott, de a Börzsönyben a Nagy Hideg-hegy sem maradhatott ki:

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!