szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pontosan tudja, ki a tettes – ezzel kereste meg a kocogó nő özvegyét egy idős hölgy, aki saját férjét nevezte meg a gyilkosság elkövetőjeként – ezt állítja a borsonline.

Saját felesége vádolt meg egy hatvanéves férfit azzal, hogy négy éve megölt Soroksáron egy sportoló nőt. A meggyilkolt családanya özvegye számolt be a Borsnak a megdöbbentő bejelentésről. Állítása szerint a hölgy személyesen kereste fel, s azt állította, tudja, ki áll az egész ország figyelmét kiváltó, megoldatlan gyilkosság mögött.

Az özvegy elmondta, hogy a rendőrök már korábban ellenőrizték a férjére valló nő bejelentését, de kacsának találták. A házastársak valószínűleg összevesztek, s az asszony így akart bosszút állni. 
 
Egyébként nem ez volt az első ilyen eset, tavaly a Bors szerkesztőségét kereste meg egy elvált, ugyancsak bosszúszomjasnak tűnő asszony azt állítva: volt férjének köze lehet a gyilkossághoz. Ez az információ is tévesnek bizonyult. Megkeresésünkre az Országos Rendőr-főkapitányság közölte, a soroksári gyilkossággal kapcsolatban sem akkor, sem korábban nem vettek senkit őrizetbe.