szerző:
hvg.hu

A kormányfő kedden fogadta Wladár Sándort, a Magyar Úszószövetség elnökét az országházban, a találkozóról közreadott képen tűnt fel az új hátizsák.

Miniszterelnöki táskáról legutóbb szeptember végén írtunk, akkor azt, hogy Orbán Macedóniába 2014-es brazíliai futball-világbajnokság hivatalos táskáját vitte magával.

2015 májusában a Szakma Sztár Fesztivál hátizsákját is a vállára vette, de hordta már a budapesti vizes vb táskáját is. Most egy jókora, piros, magyar címeres táskát villantott.

©

Az Arena sportszergyártó a magyar úszósport támogatója, így nem meglepő, hogy a MÚSZ elnökét ezzel a táskával fogadta Orbán. Wladár szeptemberben lett az úszószövetség új elnöke, vele készült interjúnkat itt olvashatja.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!