szerző:
hvg.hu

A turisták pénzére lecsapó társaság hamar lebukott.

Az ausztrál férfitől azután vették el 20 ezer forintját, hogy a pénzt kivette egy bankautomatából hétfő este a VII. kerületi Kazinczy utcában. A sértett még fogta a bankjegyet, amikor egy ötfős társaság egyik tagja, Sz. Zoltán odalépett hozzá és a barátnőjéhez, és kikapta a kezéből.

A férfi megpróbálta visszakérni, de a csoport egy másik tagja, V. Zsolt angolul életveszélyesen megfenyegette, ezért inkább távoztak, és értesítették a rendőrséget.

A hatóság nyomozói fél órán belül a helyszínen elfogták, majd előállították az elkövetőket a kerületi rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vételük mellet – csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!