szerző:
hvg.hu

A helyiek meglepődtek, van, aki szerint humoros húzás volt kihelyezni a táblákat, más viszont úgy gondolja: az ábrák sérthetik egyesek érzékenységét.

Szexelni és vécézni is tilos – szokatlan tiltótáblákat tett ki egy tanya tulajdonosa a telkére vezető úton a Zala megyei Karmacson. Pálcikaemberekkel ábrázolta, hogy szerinte mit nem szabad csinálni az erdő szélén – számolt be az RTL Híradó.

Egy osztrák férfi tanyájára vezet az a földút, amely mellé kitették a táblákat. A falu határát jelző tábla csak néhány száz méterre van innen. A karmacsiak szerint nem jellemző, hogy a táblán látható jelenetek túl gyakran előfordulnának a karmacsi erdőszélen, és legtöbben viccesnek találják a tiltást.

Többek között Kelemen István polgármester is, aki a táblák tartalmával egyetért, de szerinte nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás a problémára. Mivel egy közút mellett vannak, meg fogja kérni a tulajdonost, hogy távolítsa el azokat. Eddig egy ember kereste meg azzal, hogy a táblák felháborították – tette hozzá a polgármester.

Az RTL Híradó úgy tudja: a táblákat egyszer már ellopták, ezért a mostani oszlopot alaposan lebetonozták, és térfigyelő kamerát is szereltek fel rá.

A terület tulajdonosa azt mondta: nagyon sok szemét volt korábban a környéken a táblákon látható tevékenységek miatt, és azt neki kellett feltakarítania. Szerette volna ezért humoros formában felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ne szemeteljenek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.