szerző:
hvg.hu

A 40 éves nő fellökte és megrugdosta az idős férfit, mielőtt kifosztotta.

Elkapták a rendőrök kedden azt a nőt, aki múlt péntek délelőtt leszólított az egyik váci utcán egy 75 éves férfit, majd rátámadt és kirabolta – számolt be a police.hu szerda reggel.

A 40 éves nő fellökte az idős embert, majd többször belerúgott. Ezúton a nadrágjából kivette a pénztárcáját, benne készpénzzel, bankkártyákkal és személyes iratokkal.

A váci rendőrök őrizetbe vették a rablót, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az idős férfi okmányait, bankkártyáit a rendőrök a helyszín közelében megtalálták, és visszaadták a tulajdonosnak.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!