Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

"Ez felháborító", mondta nekem az előbb Szijjártó Péter, a telefonba, amikor felhívott. Csörög a telefonom, ahogy ülök az ügyeletben, felveszem. "Halló, jó napot kívánok, Szijjártó Péter vagyok", hallom a kagylóban. Atyaég, mi történt, hogy maga a külügyminiszter hív, mit rontottunk el, mit írtunk rosszul?

Az irodai székben kihordott infarktus hamar lefutott, mert a második mondatnál már egyértelmű volt, itt Szijjártó azért hív, hogy rávegyen, menjek nemzeti konzultálni. Azaz a kormányzati telefonos kampány áldozata lettem.

Vajon még hány magyart hívnak szombaton ebédidőben?

Viccnek mondjuk kicsit durva.

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!