Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A volt tévés legutóbb azzal került az újságok címoldalára, hogy 5 millió forintot találtak a lakásában, mégpedig a vécétartályban.

A jövő évi választásokon már pártszínekben indul az egykori tévés, akit három éve független jelöltként választottak meg Pásztó polgármesterének. Dömsödi Gábor egy lakossági fórumon jelentette be, hogy az LMP-hez csatlakozik – írta a Blikk, s a párt az Index kérdésére meg is erősítette a sajtóértesülést.

Dömsödinek Pásztó polgármestereként még két év hátra van a mandátumából, így ha bejut a parlamentbe képviselőként, döntenie kell, melyik posztját tartja majd meg.

Legutóbb azzal került a hírekbe a volt  tévés, hogy a vécétartályában 5 millió forintot találtak, amit valószínűleg egy bűnöző rejtett oda.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!