szerző:
hvg.hu

A Nemzeti konzultáció nagy sikerére hivatkozva nemsokára kezdődik a telefonos konzultáció. Amiről van véleményük a drávaszerdahelyieknek.

„Kedves Péter! Boldogabbak lennénk, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől” – ezt üzente a Facebookon a külügyminiszternek Dráveszerdahely polgármestere.

Alpár György polgármester a nemrég bejelentett újabb, ezúttal telefonon zajló nemzeti konzultációra reagált bejegyzésében. A kormánypárt szerint az akcióra azért van szükség, mert most minden eddiginél fontosabb az emberek hangja és kiállása. 

©

A külügyi és külgazdasági miniszter konzultációja azonban Alpár szerint megkésett: a helyiektől elvett 11 milliót „szívesen megkonzultáltuk volna, most  kérlek ne pazarold az adófizetők pénzét arra, hogy felhívsz minket.”

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!