Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

Kellemes változatossággal telik a kampányidőszak, a napilapok széles spektrumban foglalkoznak az ország ügyes-bajos dolgaival pró és kontra.

©

A Soros-menet.

A kormány és médiája folyamatosan emeli a tétet, hiszen a kampánydrog szintjét is állandóan emelni kell, a test és lélek hozzászokik.

A Magyar Hírlap akkora betűkkel hirdeti, Soros támad, mintha legalábbis migránstankok lánctalpai tépnék a szent magyar földet Röszkénél, és dúlnák fel a falvainkat a migránsmartalócok. Mi lesz, ha tényleg történik valami?

És minden, mindenki Sorosról beszél – miután az amerikai filantróp üzletember kitett valamit a weboldalára, és válaszolt pár kérdésre.

A választási kampánynak mindig vannak szimbolikus ügyei, mindig vannak hívószavak, de azért a valósággal is illik benne foglalkozni.

Hát erről lemondhatunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!