szerző:
hvg.hu

Másfél órája van a délutáni csúcsban végigjárni a három helyszínt, ahol a válaszokat őrzik.

Csütörtök délután nézheti meg Hadházy Ákos LMP-s társelnök a nemzeti konzultációra visszaküldött leveleket, ám a Rogán Antal vezette kabinetiroda elég szoros menetrendet állított össze – írja a 24.hu. A politikust fél ötkor várják a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató VIII. kerületi érkeztető központjában, háromnegyed órával későbbre kapott időpontot Zuglóba, ahol a cég üzemeltetési telephelye van, majd újabb 45 perc múlva már ismét a VIII. kerületben kell mennie, hogy bejussok a Kopint-Datorghoz, ahol szintén vannak válaszlevelek.

Rogán tárcája azt is kikötötte, Hadházy nem vihet magával újságírókat. A politikus a lapnak azt mondta, Rogán tárcája nem oszlatta el bizalmatlanságát. A képviselő egy hónapja próbálta elérni, hogy személyesen bejusson a konzultációs lapok raktárába, azzal érvelt, hogyan gondolhatja a kormány, hogy a konzultáció eredményét bárki hitelesnek fogja tartani, ha a lebonyolítás körülményei teljesen átláthatatlanok.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!