szerző:
hvg.hu

A férfi azonnal meghalt.

A Blikk információi szerint öngyilkos lett egy beteg a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház onkológiai osztályán. A lap úgy tudja, a 60 év körüli férfi fejbe lőtte magát és azonnal meghalt. Azt egyelőre nem tudni, hogy jutott be a fegyver a kórházba.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, az esetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!