Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

Hónapok óta halljuk, hogy a Soros-terv milyen ármányokat tartalmaz. És hónapok óta halljuk, hogy Soros-terv nincs.

Hogyan lehetne rendet vágni a zűrzavarban?

Pofonegyszerű: írjuk be a zinternetbe, hogy sorosterv.com, majd azt, hogy sorosterv.hu.

És persze, hogy van ilyen.

De figyelem, ezeken nem Németh Szilárd emeli fel intőn XXL-es mutatóujját, nem is Bakondi György miniszterelnöki tanácsadó mondja el bevándorlásellenes frázisainak egyikét, valamint nem Szijjártó Péter külügyminiszter igyekszik minket konzultációra bírni.

A sorosterv.com egy vélhetően az LMP által működtetett oldal, végigveszi az Orbán-kormány legnagyobb bűneit a kivándorlástól az oktatáson, egészségügyen át a letelepedési kötvényig, majd Szél Bernadett arcára kattintva felkínálja a lehetséges ellenszereket – a Szél-tervet. Ugyanis a Soros-terv lényege, hogy elfedje a valódi bajokat. (Mondjuk az oldalnak nincs impresszuma, tehát lehet, hogy az MSZP tulajdona, csak még nem vették észre, hogy más szekerét tolják.)

A sorosterv.hu pedig egy igazi troll oldal, és arra buzdít, hogy olyan oldalakról tájékozódjanak a magyarok, amelyeken nincs fizetett kormányhirdetés.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!