szerző:
hvg.hu

Már egy hónap sincs karácsonyig, a héten az előrejelzés szerint megérkezik az igazi tél, így adja magát a kérdés, idén fehér lesz-e a karácsony végre. Az esély még megvan.

December 24-én borult, 25-én és 26-án pedig ködös időre van kilátás – legalább is ez derül ki most, november 28-án az Időkép 30 napos előrejelzéséből.

Biztos prognózis nincs, főleg ilyen távlatból, de az eddigi adatok alapján a december csapadékosnak ígérkezik, a csúcshőmérséklet a kevésbé hideg napokon is valószínűleg 10 fok alatt marad, az éjszakák ugyanakkor nem lesznek extrém fagyosak. Az Időkép fehér karácsonnyal kapcsolatos esélylatolgatásának oldalán sincs még friss információ az idei várakozásokról.

©

A héten várható téli időjárásról itt olvashatnak bővebben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!