szerző:
hvg.hu

Többnyire erősen felhős lesz az ég, legfeljebb csak rövid napos időszakokra számíthatunk, az is főleg a nap első felében valószínű.

Estétől észak felől határozottabb felhőzet-csökkenés várható.

Több helyen valószínű csapadék: reggel havazás, majd a Dunántúlon inkább eső, havas eső lesz a jellemző. Este néhol délen ónos eső sem kizárt, emiatt az Országos Meteorológiai Szolgálat Baranya, Bács-Kiskun, Somogy és Tolna megyére elsőfokú figyelmeztetést is kiadott.

A nyugati szél gyakran megélénkül, főleg a középső országrészben meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +4 fok között valószínű. Késő estére -6, +2 fok közé hűl le a levegő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!