szerző:
hvg.hu

A télikabátot azért nem érdemes otthon felejteni, de az elmúlt egy héthez képest egész meleg lehet.

Kimondottan meleg lehet ma az előző napokhoz képest: kora délután 2 és 9 fok között lehet a hőmérséklet. Késő estére -3 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet, nyugaton hűl le leggyorsabban az idő – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az ország északkeleti felén többnyire erősen felhős lesz az ég, de napközben ott is már csak jelentéktelen eső, havas eső fordulhat elő. Másutt általában kevés felhőre, több napsütésre érdemes számítani. Az északnyugati, nyugati szél a Budapest-Békéscsaba vonal széles sávjában megélénkül, olykor meg is erősödik.

Estig a Bakony és Mátra közötti magasabb hegyeken az északnyugati szelet viharos (60-70 km/h) lökések kísérhetik. Estétől a Nyugat-Dunántúlon nagy területen várható sűrű köd képződése.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!