szerző:
hvg.hu

A télikabátot azért nem érdemes otthon felejteni, de az elmúlt egy héthez képest egész meleg lehet.

Kimondottan meleg lehet ma az előző napokhoz képest: kora délután 2 és 9 fok között lehet a hőmérséklet. Késő estére -3 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet, nyugaton hűl le leggyorsabban az idő – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az ország északkeleti felén többnyire erősen felhős lesz az ég, de napközben ott is már csak jelentéktelen eső, havas eső fordulhat elő. Másutt általában kevés felhőre, több napsütésre érdemes számítani. Az északnyugati, nyugati szél a Budapest-Békéscsaba vonal széles sávjában megélénkül, olykor meg is erősödik.

Estig a Bakony és Mátra közötti magasabb hegyeken az északnyugati szelet viharos (60-70 km/h) lökések kísérhetik. Estétől a Nyugat-Dunántúlon nagy területen várható sűrű köd képződése.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!