szerző:
hvg.hu

A férfi hat lövést kapott.

Mint arról beszámoltunk, kedden hajnalban lövöldözés volt az M5-ös autópályán a csengelei pihenőnél. A lövöldözésben egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsebesült, a 45 év körüli férfit Szegeden műtötték meg.

A Délmagyar azt írja, az osztrák rendszámú Ford utasaira külföldiek lőhettek rá, a lap pedig úgy tudja, a kórházba szállított férfi hat lövést kapott.

A Csongrádhír úgy tudja, az osztrák állampolgárságú férfit fokozott rendőri védelem mellett ápolják Szegeden, a kórterme előtt felfegyverzett rendőrök állnak.

A férfit a lap szerint már sikerült kihallgatnia a rendőröknek, de érdemi adattal nem tudott szolgálni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!