szerző:
nyüzsi

A Facebook népe a kevés közzétett információ alapján beazonosította a VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát, B.L.-t. Mivel az előzetesben lévő férfi profilképe nyilvános, szerda délelőtt zuhogtak a fotó alatt a minősíthetetlen stílusban uszító kommentek.

Ártatlanság vélelme? Ugyan már! Bármilyen kétely? Sehol. A Facebookon egyre gyorsabban követik egymást a megszólalók VV Fanni feltételezett gyilkosának profilképe alatt. Már amennyiben nem tévesztik össze teljesen az illetőt valaki mással, esetleg egy névrokonnal. De még ha a személy meg is egyezik a letartóztatott férfival, a kommentelők már ki is mondták az ítéletet: életfogytig börtön, és ott legyen abúzus. Mások halálbüntetést kérnek, sőt vérbosszút.

Nehéz megmondani, pontosan minek a tükrét adják a kommentek: a magyar társadalomét vagy a Facebookon gyülekező tömegekét? Ezt mindenki döntse el maga. A beírások mélypontja, hogy számos kommentelő nem csak az ártatlanság vélelmén és Magyarország törvényein lép túl, de rögtön a feltételezett elkövető édesanyját, teljes családját is megvádolja.

A következő négy hozzászólást minden változtatás nélkül közöljük. Bár ezen emberek nyilvánosan vállalták Facebook-oldalukon használt nevüket, mi elhallgatjuk azokat:

Te mocskos a börtönben fogsz megrohadni. Kölcsön kenyér visszajár, most a te hozzátartozód fog következni te nyomorék. Ne nővel kezdjél ki, na de majd a börtönben helyre tesznek, remélem ott majd te leszel a nő!!!!

A kedves édesanyád is jobban tette volna ha négyszer szarik egy kilót, minthogy világra tolt téged!!! Aki védeni meri az ugyanolyan szarkupac mint ez a féreg!!!

Anyuka remélem több kölköt nem csinãl!!!Szégyelje magàt!!!!De kurvára!Ha csomagot küld ennek a màzsa szarnak aki nevett kapott, hát bizony DÖGÖLJÖN MEG MAGA IS!!!

Anyád helyében lenyeltelek volna te hulladék ! Előre megfontolt , különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés , remelem életed végéig rad rohad a lakat a börtönben !!! Szégyellhet a családod, milyen embert nevelt

A gyilkosság felgönygyölítése a hatóságok, az ítélet meghozása pedig a bíróságok dolga. Az elszabadult indulatokkal viszont mindannyiunknak foglalkoznia kéne.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!