szerző:
hvg.hu

A nő holttestét még nem találták meg a rendőrök, de az RTL Klub szerint a vérét megtalálták a gyanúsított kocsijában.

Az RTL Klub Híradója szerint erőszakos embernek ismerték Kulcson azt a férfit, akit a rendőrség az egykori valóságshow-szereplő, a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsít. A korábbi MSZP-s képviselőjelölt a Dunaújváros melletti faluban egy vízisport-egyesület elnökeként dolgozott. Emberölés gyanújával nyomoznak ellene, a csatorna úgy tudja, a férfi kocsijában megtalálták a lány vérét. A lány két hete tűnt el budapesti lakásából, holttestét azóta sem találták meg. A Tv2 információi szerint elképzelhető, hogy a Dunába dobták a holttestet.

Közben a Blikk és a Bors is azt írja, a nő korábban járt a gyilkossággal gyanúsított férfival, ezért azt feltételezik, bosszú állhat a háttérben. A Blikk egyik informátora azt mondta, VV Fanni pár éve néhány hónapig együtt járt a férfival, akkor kezdett a nő kuncsaftokat fogadni. Állítólag a nő akkor véget vetett a kapcsolatnak, de egy közeli ismerős szerint nemrég ismét randiztak, majd a nő megint kikosarazta a férfit, aki elmondása szerint pénzbehajtással foglalkozott.

A gyanúsított egyik ismerőse is megszólalt – bár fél, ezért névtelenséget kért –, aki azt mondta, a barátnője járt vele régebben, sosem tudták, mivel foglalkozik, "mindig lízingelt luxusautókkal járt, azok közül is a legújabbakkal, szlovák rendszámmal, és mindig volt mellette valami csini csaj. Nagy lábon élt, szép helyekre járt nyaralni, új építésű apartmanokban lakott. Aztán egy idő után már nem volt nagyon úgy semmije, furcsa volt."

A gyanúsított nem tett beismerő vallomást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!