szerző:
hvg.hu

A tűz egy asztalosműhelyre is átterjedt.

A X. kerületi Pongrác úton is kigyulladt egy raktárépület. A lángok az épület melletti asztalosműhelyre is átterjedtek, a tűz mintegy ezer négyzetméteren pusztított.

A tűzoltók öt vízsugárral kezdtek dolgozni, majd erősítést kértek, így összesen tíz gépkocsi érkezett a helyszínre.

Az egyik helyiségben az egységek több palackot találtak, amelyeket kivittek. A munkálatok még tartanak, a beomlott lemezek eltávolítása miatt egy homlokrakodóra is szükség van.

Csütörtökön a VIII. kerületben is kigyulladt egy raktár, ott kínai áruk lángoltak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!