szerző:
hvg.hu

Bár elvileg a nagy sztárok koncertjei piaci alapon is megállják a helyüket, az NKA azért megdobja a produkciót 25 millióval.

A Nemzeti Kulturális Alapprogram (NKA) is támogatja a Papp László Arénába szervezett december 29-i Charlie 70 koncertet, írja a Magyar Nemzet. Az énekes születésnapjára rendezett "nagykoncert" 25 millió forint közpénzt kapott. Az eseményre már szinte az összes jegy elkelt, pedig azok 8-13 ezer forintba kerülnek. A koncerten vendégként fellép Leslie Mandoki is, Orbán Viktor kedvenc zenésze, aki sok százmillió forintot kapott már a költségvetésből koncertjeire, és a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét is megkapta. Az NKA-apanázsa a Rózsa Recordshoz jut, amely cég már többször szervezett kiemelkedő népszerűségű koncerteket, és többször kapott rá plusz közpénzt is, mutat rá a 444.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!