szerző:
hvg.hu

Az Emmi felterjesztette a címre, majd az Emmi hétfőn nekiadományozta a címet – így lett az NKE egyetemi oktatója a legfőbb ügyész.

Ünnepélyes pillanatra került sor ma a Pesti Vígadóban: Polt Péter legfőbb ügyészt ünnepélyesen is kinevezték a Nemzeti Közszolgálati Egyetem professzorává, az okiratot Palkovics László Emmi-államtitkár adta át neki. Korábban az ELTE szavazáson utasította el ezt a lehetőséget, majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Szenátusa egyhangú javaslatára, a Magyar Akkreditációs Bizottság egyetértésével Balog Zoltán, az Emmi minisztere terjesztette fel a címre.

©
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!