szerző:
hvg.hu

Szabó Szabolcs azt mondta, már nagyjából tudják, hogy ki lesz az.

Szabó Szabolcs volt az ATV Start című műsorának egyik vendége szerdán, ahol azt mondta, az ő miniszterelnök-jelöltjüket Karácsony Gergelynek hívták, a két párt együttműködése közös alapokon feküdt, de ebből Karácsony "kifarolt". Karácsony Gergely egy hete nyilatkozta azt, hogy lenne az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje, az Együtt viszont leszögezte, hogy ők az MSZP-vel nem fognak össze. Az MSZP közben elfogadta Karácsony ajánlatát.

Szabó Szabolcs most azt mondta, az Együttnek is lesz miniszterelnök-jelöltje, de csak a január 13-ai küldöttgyűlésen fogják megnevezni a személyt.

Szabó elmondása szerint megvan a maga menete a miniszterelnök-jelölt megnevezésének, de komoly embert fognak jelölni, és nagyjából már azt is lehet tudni, hogy kit.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!