Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

Gyakorlatilag nem mond el semmit a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia híre, amit az OS-ben hoztak nyilvánosságra:

A Kereszténydemokrata Néppárt elnökét, Semjén Zsoltot és frakcióvezetőjét, Harrach Pétert kérésükre fogadta a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia két tagja. A találkozón sor került néhány aktuális társadalmi kérdés megtárgyalására és a párt vezetői beszámoltak jövőbeli egyházpolitikai terveikről.

Vajon beszélgettek-e arról, hogy Semjén és a Hit Gyülekezete ugyanazt gondolja a lényeges kérdésekben, ahogy az államtitkár fogalmazott, az egyház Szent Pál Akadémiáján?

Vagy arról, hogy a keresztény menedékkérőknek miért kell nálunk embertelen bánásmódban részesülniük?

Avagy arról, hogy Irán vagy Kína esetében miért nem érdekel minket a keresztényüldözés, miközben államtitkárságot hozott létre ez ellen a kormány? Amelynek vezetője nem óhajt számot adni az elköltött közpénzről?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!