szerző:
MTI

A jármű hajnalban ütközött egy fának és borult fel.

Felborult egy személyautó Bács-Kiskun megyében, Apostag és Dunaegyháza között, az autó sofőrje meghalt – közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.

A jármű hajnalban eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy fának ütközve felborult. A balesetben a gépjármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írták a police.hu oldalon.

Halálos baleset történt Gödöllőn is: összeroncsolódott egy személyautó mára virradó éjjel a Blaháné utcában, ahol két autó összeütközött. Egy ember a helyszínen meghalt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!