szerző:
hvg.hu

Egy hete gyűjt pénzt a párt, miután az ÁSZ 660 milliót vonna meg tőlük, 4000 felajánlónál tartanak.

„A közösségi adományozási kampányunk hetedik napján átlépte a 4000 fős határt a Jobbik választáson való indulását pénzzel támogatók száma. Csütörtök estig 4041 ember fizetett be támogatást a Jobbik bankszámlájára, összesen 34 997 232 forint értékben. Hálásan köszönjük minden adományozónak ezt az áldozatot, amelyet a magyar szabadság és demokrácia megvédéséért hoztak” – írták.

A párt péntek délután öttől a Fidesz irodája előtt tüntet. A helyszínen támogatói csekkeket is osztanak majd, és lehet személyesen is fizetni nekik.

Arról, hogy a mostani a Jobbik legveszélyesebb lépése, mert tömegesen kellene cukinak látszani, itt írtunk, a hét éve Jobbik-irányítás alatt álló városról, Tiszavasváriról pedig ide kattintva olvashatja riportunkat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!